.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε πως από τον κ. Σφυρή έγιναν ακριβώς οι ίδιες ενέργειες και στον νότιο Κόμβο Κρανιδίου προς Πορτοχέλι, δηλαδή μελέτη κατασκευής και γραπτές παραχωρήσεις γης από τους ιδιοκτήτες. Ένας όμως ιδιοκτήτης την τελευταία στιγμή υπαναχώρησε και δεν υπέγραψε την παραχώρηση γης. Και θα θυμούνται όλοι πολύ καλά πως τ μηχανήματα της Νομαρχίας Αργολίδας, πήγαν και ξεκίνησαν τις εργασίες πρώτα σε αυτόν  τον κόμβο, αλλά λόγω της υπαναχώρησης του ιδιοκτήτη σταμάτησαν και προχώρησαν στην συνέχεια στην κατασκευή του Κόμβου της Εισόδου Κρανιδίου. Και είναι προφανές πως από το 2010 δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για τον νότιο Κόμβο Κρανιδίου προς Πορτοχέλι. Δεσμευόμαστε όμως προς τους Δημότες της Ερμιονίδας πως αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα έργα του κ. Δημήτρη Σφυρή ως Δημάρχου Ερμιονίδας.

Θυμίζω πως 2015-2019 Δήμαρχος Ερμιονίδας ήταν ο Δ Σφυρης και Περιφερειάρχης ο κ Τατουλης. Ακολουθησαν οι κκ Νικας και σημερα Πτωχος με Δημαρχο τον κ Γεωργοπουλο και Περιφερειακο Σύμβουλο τον κ Γανωση.Ολοι Νέο Δημοκράτες. Αλλά η Ερμιονιδα έχει λίγους ψηφοφόρους βλέπετε.Αλλου πάνε τα λεφτά

Θυμίζω πως πριν τους κομμουνιστές πέθαιναν από την πείνα στην Κίνα.Ενω εμεις σαν καπιταλιστικό προτεκτοράτο απολαμβάνουμε τα αγαθά της ανάπτυξης.