Ενημερωτικο φυλαδιο δοθηκε χθες βραδυ στους/στις  Δημοτικους Συμβουλους για την Παλαιστινη

Ειναι η συνεχεια της συλλογης 43 υπογραφων συμπαραστασης στιους Παλαιστινιους ελαιοπαραγωγους στην γιορτη της ελιας τον Νοεμβρη ,

το μοιρασμα τρικακια σε καφενεια , τα αφισακια που κοληθηκαν σε διαφορα σημεια τον περσινο Οκτωβρη

, η συμμετοχη με πανο σε συγκεντρωσεις και εκδηλωσεις στο Ναυπλιο .

Το κειμενο που μοιραστηκε χθες 29 Απριλη .

Απ το ποταμι μεχρι τη θαλασσα η Παλαιστινη πρεπει να ειναι ελευθερη.

Ενα κρατος αυτο της Παλαιστινης στο οποιο θα ζουν ολοι/ες οι πολιτες με ισα δικαιωματα ανεξαρτητα απο εθνοτικη καταγωγη θρησκεια φυλο η σεξουαλικο προσδιορισμο.

Η Παλαιστινη σαν περιοχη υπαρχει ιστορικα πολυ πριν οι Ευρωπαιοι κομματιασουν την καταρρεουσα Οθωμανικη αυτοκρατορια και χαραξουν συνορα και κρατη στην Μεση Ανατολη αναλογα με τα συμφεροντα τους μετα τον ΑΠΠ.

Στην περιοχή που καταλαμβάνει σήμερα το Ισραήλ, ζούσαν από την αρχαιότητα διάφορες Σημιτικές φυλές. Καποιοι ανθρωποι απο αυτες τις φυλες ασπαστηκαν των Ιουδαισμο μια μονοθειστικη θρησκεια με επιρροες απο παλιοτερες θρησκειες της Ανατολης και απεκαλεσαν τον εαυτο τους  Εβραίοι, ονομασια που συναντάται πρώτη φορά σε αιγυπτιακή επιγραφή το 1200 π.Χ. Εκείνη την περίοδο εγκαθίστανται στην νότια παραλιακή ζώνη και οι Φιλισταίοι, λαός που πιστεύεται ότι ήρθε από τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους και που θεωρείται ο πρόγονος των σημερινών Παλαιστινίων.Οι σημερινοί Παλαιστίνιοι δεν είναι απόγονοι των μεταγενέστερων Αράβων κατακτητών, αλλά απόγονοι των εξαραβισμένων και εξισλαμισμένων στην πελιοψηφια τους ντόπιων πληθυσμών που παρέμειναν στην περιοχή της Παλαιστίνης  Οι πληθυσμοί αυτοι αντιμετώπισαν τους Σταυροφόρους κατακτητές και στη συνέχεια έζησαν επί αιώνες υπό οθωμανική κυριαρχία, μέχρι τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το 1918, οπότε η χώρα τους βρέθηκε κάτω από  βρετανική κυριαρχία

Πριν τον Σιωνισμο (το 1881) στην Παλαιστινη των 500 χιλιαδων κατοικων υπηρχαν  το πολυ 20 χιλιαδες εβραιοι στο θρησκευμα (3% του ντοπιου πληθυσμου) που ζουσαν αρμονικα με τους γειτονες τους των διαφορετικων θρησκευματων.Λιγο πριν το ΒΠΠ εφτασαν το 30% , (ενας στους τρεις κατοικους)και ηταν εποικοι απο διαφορες χωρες της Ευρωπης που εβλεπαν τους ντοπιους σαν κατωτερους και θεωρουσαν πως ειναι οι εκλεκτοι του θεου για να κυβερνησουν τον κοσμο.Ετσι εφτιαξαν οι Αγγλοι το Ισραηλ

Το Ισραηλ ειναι ενα κρατος σχεδιασμενο απο τον Αγγλο Εβραιο Μπαλφουρ και τους Σιωνιστες , με μεταφορες πληθυσμου απο τον ΑΠΠ και μετα ,  φτιαγμενο τελικα το 1948 απο την Μεγαλη Βρετανια για τον ελεγχο των πετρελαιων της Μεσης Ανατολης. Εφεραν εκει ληστες της γης , εποικους απο ολες τις Ευρωπαικες χωρες (της Αγγλιας αλλα κυριως της Ανατολικης Ευρωπης ) , με μονο κριτηριο την δηλωση τους πως εχουν εβραικο θρησκευμα , η μανα τους ειχε την ιδια θρησκεια και ιδεολογια τους τον Σιωνισμο μια ναζιστικη θεωρια που ξεκινησε ενας Ουγγρος δημοσιογραφος τον 19ο αιωνα. Εκλεψαν την γη των κατοικων της περιοχης  και τη δινουν σε εποικους μεσα απο πολεμους και  εγκληματα κατα της ανθρωποτητας και την υποστηριξη ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Οι Παλαιστινιοι (οσοι εχουν απομεινει μετα τους διωγμους και την προσφυγιά 75 χρονων) ειναι οι κατοικοι της Παλαιστινης διαφορετικης εθνοτικης καταγωγης και πανσπερμιας θρησκευματων. Υπαρχουν Αραβες που πιστευουν στον Εβραισμο η στον Χριστιανισμο (σε ολες τις εκδοχες του) υπαρχουν κομμουνιστες και αθεοι καθως και ανθρωποι Σημιτικης καταγωγης (οχι Αραβικης)διαφορων θρησκευματων.

.Το τσουβαλιασμα ολων των Παλαιστινιων σε εναν απροσδιοριστο Μουσουλμανισμο ειναι μερος της προπαγανδας των Σιωνιστων.Η θρησκεια καποιου ανθρωπου ΔΕΝ δηλωνει την εθνοτικη καταγωγη του ουτε τα 75 εκατομμυρια  ανθρωποι διαφορετικης εθνοτικης καταγωγης  που πιστευουν στον Εβραισμο ειναι Σιωνιστες , το αντιθετο μαλιστα σε ολο τον πλανητη πολλοι απο οσους πρωτοστατουν στις διαδηλωσεις κατα του Σιωνιστικου κρατους ειναι Εβραιοι στο θρησκευμα.

Δυο κρατη Σιωνιστικο και Παλαιστινιακο διπλα διπλα σημαινει το μαχαιρι στον λαιμο για παντα των ολων των κατοικων της Παλαιστινης.

Και αν τελικα υποστηριζουμε μια τετοια «λυση» υποστηριζουμε και την εφαρμογη της στην Κυπρο.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕγια τα δικαιώματα του ανθρώπου ζήτησε την διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για τους ομαδικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν στα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία της Λωρίδας της Γάζας και δηλώνει σοκαρισμένη από την καταστροφή του νοσοκομείου Αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας και Νάσερ στην Χαν Γιουνές.

Στις πιο ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της Ιστορίας της ανθρωπότητας θα περάσουν τα εγκλήματα του Σιωνισμού.. Θα γράψει πως μόνο ένα κράτος στην Ιστορία της Ανθρωπότητας πολέμησε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και ΣΧΟΛΕΙΑ .. .. ΚΑΨΑΝΕ και βομβάρδισαν και ισοπέδωσαν το μεγαλύτερο παλαιστινιακό νοσοκομείο.. και αυτό το Έγκλημα το διέπραξαν με πολιτική απόφαση παρμένη αμέσως μετά την απόφαση του Συμβολαίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός..

Το κατέστρεψαν γιατί ήταν ΙΣΤΟΡΙΚΟ νοσοκομείο .. που ιδρύθηκε πριν καν ιδρύσουν το κράτος τους στην κατεχόμενη Παλαιστίνη .. το κατέστρεψαν επειδή ήταν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ νοσοκομείο στην Παλαιστίνη και που παρείχε υγειονομική φροντίδα στο μεγαλύτερο αριθμό Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας .. το κατέστρεψαν γιατί ήταν κέντρο αναφοράς όλων των διεθνών οργανισμών.. το κατέστρεψαν γιατί θέλουν να έχει μεγαλύτερη έκταση η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ..θέλουν περισσότερους θανάτους και δεν θέλουν να θεραπεύονται οι τραυματίες και οι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα και δεν θέλουν να σταματήσουν οι μεταδοτικές ασθένειες και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ στη Λωρίδα της Γάζας .. ο εφιάλτης του Σιωνισμού στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

Μεχρι αυτη τη στιγμη το Σιωνιστικο κρατος εχει σκοτωσει σε επτα μηνες 35.000 ανθρωπους (ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) χωρις να συμπεριλαμβανονται οι αγνοουμενοι και οι δολοφονημενοι στην Δυτικη Οχθη αναμεσα τους 97 δημοσιογραφους και πανω απο 224 εργαζομενους σε προγραμματα βοηθειας .Περιπου το 70% απο τα θυματα ειναι παιδια και γυναικες .

Αυτο το εγκλημα κατα της ανθρωποτητας γινεται με την συμφωνη και ενεργη στηριξη Ευρωπαικης Ενωσης , Μεγαλης Βρετανιας και ΗΠΑ .Και μαλιστα η δικη μας κυβερνηση συμμετεχει ενεργα σε αυτο το εγκλημα.

Πρεπει να γινει ξεκαθαρο πως ειμαστε κατα ολων των πολεμων και υπερ της ειρηνης σε ολο τον πλανητη.

 

Κινηση Πολιτων Ερμιονιδας (Καμπανια Αλληλεγγυης στην Παλαιστινη)

 

imageΣυνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπ. Νετανιάχου | Aftodioikisi.gr

May be an image of one or more people and crowd