Νοεμβριος 2019

Τα σκουπιδια πια στην ΤΕΡΝΑ. Η πολιτικη που ξεκινησε ο Δημαρχος Σφυρης το 2008 με ομοφωνη αποδοχη απο ολες τις παραταξεις και συμμετοχη (μεσα απο δυο κυβερνωσες παραταξεις) απο την θεση του αντιδημαρχου του κ Τσαμαδου  υλοποιειται το 2022.

Δεκεμβριος 2019

Και ο κ Μπασακιωτης στην φωτογραφια με τον κ Τσαμαδο , ειχε παραιτηθει παλιοτερα αλλα για διαφορετικους λογους.Τα σπιτακια σε αναμονη.Στο μεταξυ στο Ναυπλιο επικρατει παντα αυτη η κατασταση.

Τα «ανακυκλωσιμα » δηλαδη το συμμεικτο περιεχομενο του μπλε καδου απο το οποιο το 30% μας επιστρεφεται μετα απο χρονια που πηγαιναν στον ΚΔΑΥ της Κορινθου τωρα πανε ξανα στο ΚΔΑΥ της Τριπολης.Και απο εκει αγνοειται η τυχη τους.

Οπως φυσικα αγνοειται και η τυχη των ανακυκλωσιμων της ανταποδοτικης-διακοσμητικης δηλαδη αυτων που μπαινουν στα σπιτακια.

Δεκεμβριος 2021

Ιανουαριος 2022

Ανακοίνωση των μελών της Δημοτικής Αρχής.

Κρανίδι, 26/01/2022

Ανακοίνωση

Τη Δευτέρα 24/1/2022, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας και κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου, ψηφίστηκαν αλλαγές  προσώπων σε διοικητικές θέσεις ευθύνης, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε πολιτικά πρόσωπα να προσφέρουν στο Δήμο και στον Δημότη από διαφορετικά πόστα και επίσης να προστεθούν νέα πρόσωπα στην διοίκηση του Δήμου.

Χρονικά είχε προηγηθεί η απόφαση του Δημάρχου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων.

Η ομάδα που αποτελεί την Δημοτική Αρχή, συμπεριλαμβανομένων παλαιών και νέων προσώπων, συνεχίζει ενωμένη και παραγωγική τον αγώνα της για την ευημερία και την πρόοδο της Ερμιονίδας.

Πυξίδα για όλα τα παραπάνω, αποτελούν  το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις κατά την περίοδο που οι πολίτες επέλεξαν με την ψήφο τους τα πρόσωπα που θα διοικήσουν αυτό τον τόπο.

Όλοι μαζί λοιπόν μία συμπαγής ομάδα, έχοντας ως μόνο στόχο την ανάπτυξη της Ερμιονίδας, συνεχίζουμε την καθημερινή μας προσπάθεια, ο καθένας από το δικό του πόστο, πάντα υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου, με αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό του, αντιλαμβανόμενοι τον δύσκολο δρόμο της ευθύνης που έχουμε αναλάβει. 

Γκαμίλη- Σιάνα Ελένη, ΔΣ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Αντουλινάκης Σπύρος, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Αντωνοπούλου Αντωνία, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Κουτούβαλης Δαμιανός, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Λούμη- Γιαννικοπούλου Αγγελική, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Τσαμαδός Ιωάννης, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Μαχαίρας Μανώλης, ΔΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητικών Έργων

Μπαλαμπάνης Χρήστος, Δημοτικός Σύμβουλος 

Μπίμπας Αριστείδης, ΔΣ, Πρόεδρος ΔΕΥΑΕΡ, Εντεταλμένος Σύμβουλος

Πιτσάς Γεώργιος, ΔΣ, Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΕΡ

Τσεγκής Γεώργιος, ΔΣ, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Φλωρής Μανώλης, ΔΣ, Πρόεδρος ΝΠ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο»

Μέξης Παναγιώτης, Πρόεδρος ΝΠ Κ.Π.Α.Π.Π.

Δημαράκης Κοσμάς, Πρόεδρος ΝΠ «Αθλητικό Κέντρο Γ&Ε Μπουρνάκη»

Ιανουαριος 2022

Πολιτική Προστασία Δήμου Ερμιονίδας

Μαιος 2022

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός έναν μήνα πριν την λήξη της θητείας του όπου ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Ιουνίου.

Μετά και την παραίτηση του, όπου αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αρκετοί θέλησαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ρήξης μεταξύ των σχέσεων του Γιάννη Τσαμαδού με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο.

Το Argolida24.gr επικοινώνησε με τον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο όπου μας δήλωσε:

Οι σχέσεις μας με τον Δήμαρχο ήταν και παραμένουν άψογες. Η θητεία μου πράγματι έληγε στις 30 Ιουνίου αλλά για επαγγελματικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την επιστροφή μου στην Υπηρεσία μου (είναι καθηγητής) έπρεπε να ακολουθηθεί μια χρονοβόρα διαδικασία.

Παραμένω στην παράταξη μου, ενεργό μέλος και συνεχίζω να στηρίζω τον Δήμαρχο μας Γιάννη Γεωργόπουλο.

Με την παραπάνω δήλωση, ο κ. Τσαμαδός κλείνει ουσιαστικά οποιαδήποτε στοχευμένη ή μή παραφιλολογία.

Π.Τ