Περπατωντας προς Μπαρδουνια στην Ηρωων Πολυτεχνειου θα συναντησετε καποια παλια μισογκρεμισμενα σπιτια φτωχικα η και διωροφα αναμεσα στα νεοκτιστα (καποια πολυτελη) .

1

2

4

Αλλα και ενα ημιτελες που ειναι ανακαινισμενο πολυ ομορφα πιστευω με ψηλο οικονομικο κοστος .

7

Αλλα δεν εχουν μπει πορτες και παραθυρα

28 10 2015 Κρανιδι

2015 οκτ

8

Το προβλημα ειναι οπως φαινεται  πως ενω ειναι ιδιοκτησιες (αρα ο Δημος δεν μπορει να μπει μεσα και να καθαρισει )χρησιμοποιουνται απο τους περαστικους (πιστευω) σαν μικροχωματερες.Υπαρχουν πολλα σκορπια σκουπιδια αλλα καποτε βλεπεις και σακουλες κλεισμενες που δειχνει πως καποιος ηρθε εδω και πεταξε τα σκουπιδια του.

Με συνεπεια οχι μονο την αισθητικη υποβαθμιση της γειτονιας αλλα και πιθανα να μαζευονται εντομα και τρωκτικα μεσα στα σκουπιδια.Που σιγουρα θα εξαπλωνονται στα γυρω σπιτια.Η γατουλα φωλιαζει εδω γιατι εκτος απο μαξιλαρι ολο και καποιο ποντικι θα περνα.Σημειωστε πως η η γατα φερνει το μαξιλαρι της η απο την Ανοιξη που ειχα ξαναπαρει φωτογραφιες καποιος προσεθεσε το δικο του σκουπιδι διπλα στα αλλα

Εδω το κτηριο της παλιας αστυνομιας και παλιο Γυμνασιο μεχρι το 1980.

28 Οκτοωρι 2015

Η φωτογραφια ειναι χθεσινη

28 10 2015

Αυτη η φωτογραφια ειναι απο την Ανοιξη

9

Οπως βλεπετε στον σωρο διπλα στον τοιχο εχουν προστεθει σπασμενα τσιμεντα που καποιος αδειασε απο το παραθυρο

toraAnoijh

 

Δεν ξερω αν οι ιδιοκτητες αυτων των κτηριων ζουν στο Κρανιδι η οχι.Φανταζομαι ειναι θεμα του Δημου να το διαπιστωσει.Και να τους ειδοποιησει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα να καθαρισουν τον χωρο τους.Αν αυτο δεν γινει πιστευω πως ειναι υποχρεωση του Δημου να καθαρισει τον χωρο απο τα σκουπιδια .Και με πινακιδες να ενημερωνει πως εκει δεν πρεπει να πετιωνται απορριμματα.

Τελος το λευκο αυτοκινητο με ξενες πινακιδες ειναι παντα εδω και 4 χρονια σταθμευμενο κατω απο την αστυνομια στην οδο Παντανασης .Με την ειδοποιηση να φυγει απο εκει σε λιγες μερες να εχει σβυσει πλεον απο τον ηλιο και τα χρονια.

7 FLEVARI 2015 aytokinhto

Με την ευκαιρια. Στον Περιφερειακο και λιγο πριν την διασταυρωση για το πενταστερο υπαρχει ενα σημειο με καδους απορριμματων

Κατα την γνωμη μου λαθος σημειο.Τα αυτοκινητα κινουνται με ταχυτητα γιατι αρχιζει η κατηφορα και αν καποιος σταματησει για να πεταξει σκουπιδια κινδυνευει και ο ιδιος και βαζει σε κινδυνο τους αλλους .Χωρος για να σταθμευσει αυτοκινητο εξω απο τον δρομο ΔΕΝ υπαρχει. Το γραφω γιατι κατεβηκα να παρω φωτογραφιες του κωνου για ανακυκλωση γυαλιου και τα αυτοκινητα δεν με αφηναν να ανοιξω την πορτα.Παντως καποιος αποφασισε να βαλει καδους εκει.

Καποιοι αλλοι αποφασισαν ομως να πετανε μπαζα και σκουπιδια στην πλαγια πισω απο τους καδους.Ποιος ποτε και πως θα καθαρισει το μερος;Μια ακομα μικρο χωματερη σε εξελιξη.

29 Oktvbri 2015