xa-tiletypos-470

Την γνωμη μου για τους επαγγελματιες μεγαλο διαπλεκομενους δημοσιογραφους και τα ΜΜΕ την γνωριζετε. Απ την αλλη εκατονταδες χιλιαδες δημοσιογραφοι αφιερωνουν την ζωη τους (καποτε κυριολεκτικα )στην υπηρεσια της ενημερωσης, της αποκαλυψης των αυθαιρεσιων της εξουσιας, της ελευθεριας ,της δημοκρατιας.

Οι δημοσιογραφοι τυπου Πρετεντερη ειναι μερος της εξουσιας.Δεν ειναι υπαλληλοι των ΜΜΕ .Ειναι διαπλεκομενοι και οι ιδιοι,μισθοδοτουμενοι συμμετοχοι , παμπλουτοι φιλοι και συνεργατες του μεγαλου κεφαλαιου.Ενος κεφαλαιου που αυξανει τα κερδη του την στιγμη που ο κοσμος βυθιζεται στην καταστροφη.

ΤΟ ΜΕΓΚΑ οπως τα αλλα καναλια  και τα μεγαλα συγκροτηματα τυπου ειναι η φωνη της εξουσιας .Εξουσιας κρατικοδιαιτων  εφοπλιστων (ο «δικος» μας επωνυμος Ρεστης πανταχου παρων) και βιομηχανων .Ο εθνικος κατασκευαστης Μπομπολας (Πηγασος) ειναι και εκει. Οσο για τους (οποια πετρα και να σηκωσεις)Βαρδινογιαννηδες εκπροσωπουνται μεσω εξωχωριων.Ο Λαμπρακης φυσικα μεσα στο βαζο με το μελι.ΠΑΝΤΑ.

Μιας εξουσιας χυδαιας, βρωμικης, διευθαρμενης ,που στηριζεται πανω στο ξεπουλημα της χωρας, την εξοντωση των αδυνατων.Οι δημοσιογραφοι που υπηρετουν αυτη την προπαγανδα ειναι ταυτοχρονα Καραγκιοζηδες και δημιοι.Καθε βραδυ μονο το γυαλι τους προφυλασει απο τις φτυσιες τις βρισιες και τις καταρες ολων εκεινων που σπρωχνονται στηνφτωχια την ανεργια την απελπισια . Το «Κακο χρονο ναχουν» ακουγεται βρισια νηπιαγωγειου μπροστα σε οσα τους σουρνει ο κοσμος καθε μερα .

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς Πρετεντέρη και MEGA: «Όλες οι επιχειρήσεις παίρνουν το ίδιο εύκολα δάνεια 98 εκ. ευρώ;»

 

Ημερομηνία: 04/01/2013

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και το δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον σταθμό για μεροληψία στην κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση
 
Σε χθεσινό του σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο κ. Πρετεντέρης, προφανώς εκφράζοντας και τη θέση του τηλεοπτικού σταθμού, αφού δεν υπήρξε διαφορετική τοποθέτηση, απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον κ. Βενιζέλο, σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.
 
Κάλεσε δε τον ΣΥΡΙΖΑ να προσκομίσει στοιχεία, ευθύνες, αποδείξεις και ονόματα, ώστε να προκύπτει κάτι που να συνδέει ποινικά τον κ. Βενιζέλο με την υπόθεση και να σταματήσει τους καβγάδες στα τηλεπαράθυρα.
 
Ενημερώνουμε τον κ. Πρετεντέρη να μην ανησυχεί, διότι σκοπεύουμε να προσκομίσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την τεκμηρίωση της πρότασής μας. Θα περιμένουμε όμως και από τον ίδιο να μας απαντήσει στα κάτωθι ερωτήματα:
 
– Γνωρίζει άραγε αν στην επίμαχη λίστα Λαγκάρντ, βρίσκεται μεταξύ πολλών άλλων και ο «βασικός μέτοχος» του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζεται; Αν το γνωρίζει, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει για τα ακριβή ποσά κατάθεσης, καθώς και αν αυτά τα χρήματα έχουν φορολογηθεί νόμιμα στην Ελλάδα; 
 
– Γνωρίζει επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος κράτησε κρυφά στην ιδιωτική του πρόσβαση την εν λόγω λίστα κατά τη διάρκεια δύο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων;
 
– Τέλος, ισχύει αυτό που μόλις χθες ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης, ότι η Τηλέτυπος ΑΕ, σύναψε νέο τραπεζικό δάνειο ύψους 98εκ. ευρώ; 
 
– Αν ισχύει, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος αν την ίδια δυνατότητα πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό τέτοιου  ύψους, την  έχει ισοτίμως και κάθε άλλη ελληνική επιχείρηση, από αυτές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη;
 

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις απαντήσεις του, στο αποψινό δελτίο του έγκυρου σταθμού

Διαβάστε επίσης: