Αφου διελυσαν την χωρα, το κοινοβουλιο, και την εκλεγμενη κυβερνηση, διωρισαν δικο τους υπαλληλο μη εκλεγμενο πρωθυπουργο και εβαλαν τους νεοφασιστες στην κυβερνηση, ταπεινωσαν τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης, οι διεθνεις τοκογλυφοι θα κανουν βολτα τα λεφτα τους περνωντας τα για λιγο απο τα ταμεια της Ελλαδας και κερδιζωντας το κατι τις τους.

Το παραμυθι πως αν δεν κυκλοφορησει το χρημα τους δεν θα εχουμε λεφτα για συνταξεις κοστισε την εργασια σε χιλιαδες δημοσιους υπαλληλους που απολυθηκαν χωρις αποζημιωση και με επιδομα ανεργιας λιγο πανω απο των υπολοιπων.

Για να δουμε λοιπον που θα πανε τα λεφτα;

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=654058

“Αν δεν παίρναμε την 6η δόση, δεν θα είχαμε λεφτά για τους τόκους και τα χρεωλύσια, όχι για τους μισθούς και τις συντάξεις”:

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της Κ.Ο, του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε χθεσινή του συνέντευξη στο ρ/σ “Βήμα” και, επεξηγώντας τη θέση του, μίλησε για τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού βάσει των οποίων

μέχρι το τέλος του ’12 το δημόσιο ταμείο θα λάβει περίπου 12 δισ. από φορολογικά έσοδα.

Και συνέχισε:

“Οι μισθοί και οι συντάξεις είναι περίπου 3,8 δισ.,

τα ασφαλιστικά ταμεία άλλα 3 δισ.,

ενώ τα φορολογικά έσοδα 12 δισ.

Άρα λοιπόν λεφτά για τους μισθούς και τις συντάξεις υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν λεφτά για τους τόκους και για τα χρεωλύσια”.

http://chania-politis.blogspot.com/2011/11/6.html

Τεράστια πολιτική απάτη ο εκβιασμός για την 6η Δόση: θα τα μοιραστούν οι τράπεζες μεταξύ τους!

στις 12:12 μ.μ.

Αναρτήθηκε από Gypakis Publications

Του Νίκου Κοτζιά, από την Ελευθεροτυπία

Σύμφωνα με την ειδική διεθνή εταιρεία συμβούλων δανειοδοτήσεων TFMA, τα 8 δισεκατομμύρια ευρώ της επόμενης δόσης, για την οποία μας εκβιάζουν, θα διανεμηθούν ως εξής:

19% θα πάνε στο ελληνικό Δημόσιο,

23% σε έλληνες κατόχους ομολόγων, κύρια ελληνικές τράπεζες,

18% στην ΕΚΤ.
Τέλος, το υπόλοιπο 40% θα πάει σε αλλοδαπούς επενδυτές, κύρια σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα βρίσκεται εκβιαζόμενη για μια δόση δανείων τα οποία κατά το 81% θα επιστραφούν ως τοκοχρεολύσια στους δανειστές, ενώ το ελληνικό Δημόσιο θα λάβει το 19%.

Πρόκειται για τον πλήρη παραλογισμό: μας εκβιάζουν οι δανειστές μας που θα λάβουν τα 4/5, αντί να τους «εκβιάζουμε» εμείς που θα τους τα δώσουμε μόλις τα λάβουμε!