Το ιστολόγιο καταργήθηκε

Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL ermionida1.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.

Με δυο συγνωμες και μια δηλωση να βοηθησει στην ανακαλυψη των ανωνυμων παρεχοντας το μαιλ και τις φωτογραφιες ο γειτονας κατηργησε το ιστολογιο του μετα απο περιπου τρια χρονια λειτουργιας.

Παντως οποιοι και αν ειναι οι ανωνυμοι αποστολεις του μαιλ ενα εχω να πω.

Μετα απο ολα οσα εγιναν επρεπε να βγουν και να αναλαβουν την ευθυνη των πραξεων τους επωνυμα. Οχι να αφησουν το Κοσμα να τραβηξει ολο το ζορι. Ο γειτονας εκανε λαθος.Το αναγνωρισε και υφισταται τις συνεπειες.

Αυτοι οι ανθρωποι που υποτιθεται πως ειχαν πολιτικο σκεπτικο και προθεση στις καταγγελιες τους δεν πρεπει να αναλαβουν το μεριδιο που τους αναλογει; Να βγουν εστω και τωρα και να υπογραψουν το μαιλ τους;

Ti να πω; Μου θυμιζουν οδηγο που χτυπησε και εκγατελειψε το θυμα στην ασφαλτο. Γιατι σε αυτη τη περιπτωση το ατυχημα ερχεται σε δευτερη μοιρα. Ατυχηματα συμβαινουν. Το να κρυφτεις ομως και να μην αναλαβεις τις ευθυνες σου ειναι πολυ σοβαροτερο. Και σε κανει επικινδυνο και στο μελλον.

Δεν ξερω  αν οι ανωνυμοι ειναι και αυτοβουλοι η αν ανοικουν σε αντιπαλο της κ Σαμπανη πολιτικο χωρο. Αν συμβαινει το δευτερο κριμα στην πολιτικη παραταξη που εχει τετοια μελη.

Τελος περιμενω την καταδικη αυτων των πρακτικων «πολιτικης » αντιπαραθεσης  απο τις δυο παραταξεις της μειοψηφιας την παραταξη του κ Σφυρη και την Λαικη Συσπειρωση. Στο κατω κατω ο πολιτικος μας πολιτισμος χτιζεται καθημερινα. Η γκρεμιζεται.