Μια παρατηρηση.Ο ορος ενεργοι πολιτες δεν ειναι υπογραφη που μπορει αντικαθιστα το ανωνυμοι καταγγελοντες .

Οι ενεργοι πολιτες ειναι επωνυμοι ΠΑΝΤΑ και κυριως οριζονται μεσα απο τις δρασεις τους. Για τη ΠΟΛΗ για την κοινωνια για την αυτοοργανωση.

Οι αγανακτησμενοι ρατσιστες του Αγ Παντελεημονα για παραδειγμα δεν ειναι ενεργοι πολιτες.Η ομαδα των γυναικων της Ερμιονης ομως ειναι . Ειναι επωνυμες εχουν παρουσια στα κοινα εχουν δρασεις πολυχρονες. Ετσι παρ ολο που πολλες φορες διαφωνω με επιλογες τους ειναι ενεργες πολιτισες και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει. Φερουν το βαρος της υπογραφης τους οταν κανουν καποια καταγγελια (και τις συνεπειες)

Οι ενεργητικοι πολιτες Διδυμων δεν μου εστειλαν την καταγγελια τους. Και καλα εκαναν. Εχει στοιχεια προσωπικης αντιπαραθεσης και ανευ λογου καταγγελιας  (που απλωνει την μπουγαδα της η κ Αντιδημαρχος) εχει στοιχεια ποινικα (κατασκευη αυθαιρετου και κλοπη ρευματος απο εκκλησια,) και αν καταλαβα καλα περιβαλλοντικα για λειτουργια επιχειρησης  (στανης) μεσα σε οικισμο χωρις να τηρουνται οι υγειονομικοι οροι;

Σε ποιον και πως πρεπει να απαντησει η κ Αντιδημαρχος;

Αναρωτιεμαι αγαπητε γειτονα που σηκωσες αυτο το κειμενο συμφωνεις με οσα  καταγγελονται; Γιατι μεχρι αυτη τη στιγμη εισαι ο μονος ανθρωπος στον οποιο μπορει να απευθυνθει η θιγομενη.

Καλο θα ηταν οταν καταγγελουμε συμπολιτη μας η δημοσιο προσωπο για παρανομιες σε προσωπικο επιπεδο να ειμαστε ετοιμοι να αποδειξουμε και οσα καταγγελουμε.

Και αυτο ισχυει και για συλλογικοτητες, σωματεια, ενωσεις πολιτων κλπ αλλα και για μεμονωμενους ιδιωτες που μπορει να κρυβουν την ανωνυμια τους πισω απο σφραγγιδες «ενεργητικες». Το διαδικτυο φαινεται για ανωνυμο αλλα ειναι επωνυμο.

Παρακαλω τον γειτονα να κατεβασει αυτο το ποστ εξ αλλου και οι μονοι δυο ιστοτοποι που το ελαβαν δεν το σηκωσαν κατα την γνωμη μου ηταν λαθος του και πρεπει να επανορθωσει.