Η κ Σκουρτη και ο κ Τσεφαλας φιλοι και αποδεκτες στο παρελθον δικτυακων επιθεσεων μας καλουν μεσα απο το ιστολογιο του κ Δαμαλιτη σαν διαχειριστες προσωπικων ιστολογιων να παρουμε θεση σε σχεση με την επιθεση που δεχτηκε ο κ Δαμαλιτης απο το blog Εικονοσκοπιο .

http://stamdamd.blogspot.com/2011/02/blog-post_18.html

Προφανως το παρακολουθουν γιατι εγω προσωπικα δεν το διαβαζω εδω και πολυ καιρο.

Πριν απο τρια χρονια ειμασταν λιγοι στην γειτονια.

Διαφορετικοι αλλα με σεβασμο ο ενας προς τον αλλο.

Η γλωσσα μας μαχητικη αλλα ποτε δεν καναμε προσωπικες επιθεσεις δεν προπαγανδιζαμε την  βια κατα συνανθρωπων μας δεν βριζαμε χυδαια  δεν συκοφαντουσαμε δεν προσβαλλαμε την οικογενεια συμπολιτων μας.

Μας θεωρουσαν γραφικους και ασημαντους οι αρχοντοι δεν μας διναν σημασια.

Σημερα ολα τα λουλουδια ανθιζουν.Καποια απο αυτα ειναι δηλητηριωδη.

Ο πολιτης που νομιζει πως θιγεται η απειλειται μπορει με το υπαρχον νομικο πλαισιο να προσφυγει στην δικαιοσυνη. Φοβαμαι πως αργα η γρηγορα αναγκαστικα  θα γινει και αυτο μπας και μπει ενας φραγμος φοβου σε αυτες τις πρακτικες.

Απ την αλλη μερια μπορουμε καποιοι διαχειριστες ιστολογιων να συμφωνησουμε σε ενα πλαισιο αυτοκαθορισμου και οσοι συμετεχουμε να βαλουμε ενα σημα στο πλαι «ιστολογια Ερμιονιδας για μια θετικη κοινωνικα χρηση του διαδικτυου» ετσι που το περιθωριο οχι να καταργηθει αλλα να απομονωθει απο τους υπολοιπους. Αν και δεν βλεπω πως αυτο θα μας προφυλαξει απο γλυστρηματα.

Με δυο λογια καθε ενας εχει το υφος και τον τροπο του να εκθετει την γνωμη του.

Και οπως δεν θα βαζατε να καθισει στο σαλονι σας  καποιον λασπωμενο που μολις γυρισε απο την φορτωση κοπριας ετσι πιστευω πως κρινετε και αν οι φιλοξενουμενοι σας  ανταποκρινονται στην αισθητικη και το ηθος σας οταν εκφραζουν την γνωμη τους για αλλους  ανθρωπους (την εργασια,  την κατοικια, την οικογενεια, το επαγγελμα, την μορφωση, το φυλο, την φυλη, τις ερωτικες προτιμησεις τις θρησκευτικες πεποιθησεις ) μεσα απο τον χωρο σας .

Το να στησει καποιος ενα ιστολογιο ειναι υποθεση μισης ωρας. Γραφει την γνωμη του και απευθυνεται σε αυτους που θελουν να την ακουσουν.

Και πανω απο ολα δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται με τις αποψεις ανθρωπων που τους θεωρει αναξιοπιστους φαιδρους η προκλητικους.

Εκτος και αν τον θιξουν, προσβαλλουν η απειλησουν,  οποτε η δικαιοσυνη ειναι ο χωρος αντιπαραθεσης και οχι τα ιστολογια.

Αυτα για τα προσωπικα ιστολογια. Για τα δημοτικα, κομματικα, συλλογικα  γενικωτερα ιστολογια φυσικα και ο καθενας μπορει και πρεπει να λεει την γνωμη του. Με ορους πολιτικους και ποτε προσωπικης επιθεσης στην τιμη και την υποληψη των εκπροσωπων  τους.

Παρακατω θα δειτε την αναρτηση τις πληροφοριες και τις αποψεις του γειτονα.

http://orangespotters.blogspot.com/2011/02/i-blogs.html