Επιτελους. Επισκεφθειτε την ! 
Ακομα εχουν μπει τα ονοματα του νεου ΔΣ οι αντιπροεδροι αποφασεις κλπ.Εφτιαξε και η σελιδα ΔΗΜΟΣ και περιλαμβανει ολες τις περιοχες της Ερμιονιδας.Τωρα να αλλαξει και ο τιτλος. Ξερω αυτο θα ειναι λιγο πιο δυσκολο.
Μπραβο, προχωραμε λοιπον!
Οσον αφορα το δελτιο τυπου της αντιπολιτευσης http://stamdamd.blogspot.com/2011/01/blog-post_351.html που χαρακτηριζει πιθανα φασιστικη πρακτικη οσα εγιναν στο ΔΣ λιγη οικονομια στις εκφρασεις δεν βλαπτει.
Ο φασισμος ειμαι μια ακραια πολιτικη πρακτικη-ιδεολογια  και δεν χρησιμοποιουμε ετσι ευκολα τετοιους χαρακτηρισμους για τους πολιτικους μας αντιπαλους.
Αν θελουν αντιδημοκρατικη, αυταρχικη, εξουσιαστικη πρακτικη, δικαιωμα τους να πουνε οτι νομιζουν. Αλλα οχι και φασιστες οι ΔΣ της πλειοψηφιας και ο Δημαρχος Κρανιδιου κ Καμιζης!
Καπως χοντρο το επιχειρημα και εξω απο την συνηθη πολιτικη ορολογια.
Αληθεια το ιστολογιο της παραταξης τους που ειναι κολημενο στον θριαμβο των εκλογων θα το ανανεωσουν; Η θα συνεχισουν να χρησιμοποιουν αλλα ιστολογια για τα δελτια τυπου τους.
Πραγματικα πιστευω πως οι δημοτικες παραταξεις θα επρεπε να εχουν στελεχη, μελη, ακομα και τασεις , δημοκρατικες-συλλογικες  διαδικασιες  ανοικτες και διαφανεις σε ολους τους πολιτες και μεσα ενημερωσης (εντυπα η ηλεκτρονικα) για να ερχονται σε επαφη με τους πολιτες.
Ετσι εξ αλλου θα γεννηθουν και τα νεα στελεχη που θα διαδεχθουν τις σημερινες ηγεσιες.
Η νοοτροπια της κλειστης παρεας-κοπαδι  γυρω απο τον αρχηγο (που καθε τοσο χτυπα με δηλωσεις και καταγγελιες και μετα χανεται) ειναι παρωχημενο μοντελο.Πανω απ ολα δεν δινει την δυνατοτητα της συμμετοχης στην παραταξη στους ψηφοφορους .
Για να δουμε θα περασουμε στην νεα εποχη εδω στην επαρχια μας;