Διαβασα την αναρτηση του κ Καμιζη στο ιστολογιο του.

Ανεπισημα εχουν δοθει διαβεβαιωσεις πως το θεμα θα ταχτοποιηθει ξανα οπως και την προηγουμενη φορα γι αυτο και βλεπετε αυτον τον εφησυχασμο.Ευχομαι να μην κανουμε λαθος.

Βεβαια τυπικα Δημαρχος θα ειναι για ενα μηνα ακομα ο κ Σφυρης ο οποιος και σαν Δημοτικη αρχη σημερα θα επρεπε να ενημερωσει του δημοτες γι αυτες τις εξελιξεις.Εστειλε την παρακατω επιστολη στις 14 Οκτωβριου κατεπειγουσα καλο θα ηταν να δημοσιευσει και την απαντηση εχει περασει αρκετος καιρος.

Μην ξεχναμε πως ολο τον Αυγουστο ειχε δημιουργηθει μεγαλο θεμα σχετικα με την κρυφη δημοπρασια .

Ο κ Καμιζης εβγαλε στην δημοσιοτητα το θεμα και καποια ιστολογια το κρατησαμε ζωντανο μεχρι που δοθηκε λυση απο τον κ Μανιατη και πληρωθηκε η οφειλη. Θυμιζω πως ειχε γινει και δικτυακο δημοψηφισμα και συγκεντρωθηκαν καποιες υπογραφες.http://www.gopetition.com/petition/38517.html

Το θεμα της ΔΕΠΟΣ δεν θα τελειωσει αν η εκταση δεν περασει στον Δημο.Ουτε μπορουμε να τρεχουμε καθε φορα σαν ντετεκτιβς να μαθαινουμε τους πληστηριασμους ουτε το κρατος θα εχει καποια στιγμη λεφτα να ξεχρεωνει τα χρεη της ΔΕΠΟΣ που εφτιαξε.

Η ΔΕΠΟΣ στον Δημο ειναι αμεση προτεραιοτητα.

Για να φτιαξουμε σχολειο και νεκροταφειο Πορτο Χελιου αλλα και ολα τα αλλα που κατα καιρους εχουν προταθει .

Ο νεος Δημαρχος εχει δεσμευτει πανω σε αυτο και πρεπει ναχει την αμεριστη συμπαρασταση μας με καθε τροπο.Ειναι αιτημα της τοπικης κοινωνιας.

Η πολιτικη ηγεσια του ΥΠΕΚΑ και ο κ Μανιατης προσωπικα ειναι χρεωμενοι με το θεμα .

Ουτε ενα στρεμμα για βιλες. Ουτε ενα στρεμα στο ιδιωτικο κεφαλαιο. Η ΔΕΠΟΣ ειναι δημοσιος χωρος.

http://dimitriskamizis.blogspot.com/2010/11/6.html

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΠΟΣ

Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου θα συζητηθούν στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου τα ασφαλιστικά μέτρα της ΔΕΠΟΣ για την ματαίωση του νέου αναγκαστικού πλειστηριασμού του κτήματος στο Πορτοχέλι που έχει ορισθεί για τις 8 Δεκ.2010(βλέπε ανάρτηση στο ιστολόγιο μας Παρασκευή 22 Οκτ 2010 ).
Στην ΔΕΠΟΣ πλέον έχει ορισθεί Δ.Σ ,και έχει αυτό αναλάβει τον χειρισμό του θέματος και από νομικής πλευράς. Στις παρεμβάσεις μας που προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στους αρμόδιους πολιτικούς και διοικητικούς παράγοντες μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η ΔΕΠΟΣ ΄θα εξασφαλίσει και θα προστατεύσει με κάθε τρόπο την έκταση του «αεροδρομίου» στο Πορτοχέλι. Αναμένουμε…!
Αναρτήθηκε από Δημήτρης Καμιζής στις Τρίτη, Νοέμβριος 30, 2010 0 σχόλια