Ο Σταματης Δαμαλιτης δεν ειναι αυτο που λεμε ιστολογος (με την κλασσικη εννοια της προσωπικης εκφρασης στο διαδικτυο).

Ουτε ειναι χωρος συλλογικης εκφρασης οπως (θα μπορουσε να ειναι )το ιστολογιο της ΠΑΠΟΕΡ η της Πρωτοβουλιας Ενεργων Πολιτων Ερμιονης.

Χρησιμοποιει το νεο μεσον σαν μια εναλλακτικη πηγη τοπικης (κυριως ) δημοσιογραφιας. Το εχει δηλωσει ξανα και ξανα και εμπρακτα το εχει αποδειξει.Αγριο αλογο ειναι.Λυκος της στεπας.

Σταματω και γω λοιπον να τον αποκαλω » γειτονα» .Ειναι μια δημοσιογραφικη πηγη της Ερμιονιδας με οτι αυτο συνεπαγεται. Οπως και το αντιπαλο του δημοσιογραφικο εικονοσκοπιο.

Γι αυτο και αλλαξα τελικα την προσφωνηση «ο γειτονας» και την εκανα «ο δημοσιογραφος».Σεβομαι την επιθυμια του.

Ο καθενας αυτοπροσδιοριζεται σαν αυτο που θελει και οι υπολοιποι αποδεχωνται την επιλογη του.Και ο χρονος λειτουργιας του ιστολογιου του ειναι κατι παραπανω απο αρκετος για κατι τετοιο.

Με τις επιλογες του διαφωνω ολο και συχνοτερα τελευταια.Προβοκατορας ομως ο Δαμαλιτης;

Μα μεχρι χτες ηταν εκεινος που συχνα τηλεφωνιοσασταν.Ο δημοσιογραφος που ανηκε στην λευκη λιστα αποδοχης των δελτιων τυπου σας (Δημου και προσωπικων) σε αντιθεση με την μαυρη λιστα που συστηματικα αγνοειτε.Χωρις να εχετε αυτο το δικαιωμα σαν Δημαρχος οταν θελετε να ενημερωσετε τον κοσμο.

Η ειδηση και τα δελτια τυπου του Δημου δεν ειναι κτημα σας να την μοιραζετε αναλογα με το ποιος ειναι φιλος σας και ποιος οχι.

Ακομα και στο ιστολογιο του αντιπαλου σας κ Καμιζη πρεπει να πηγαινουν τα δελτια τυπου.

Με προβοκατορες συνομιλειτε; Μπα δεν νομιζω.

Απλα  στελνετε τον Δαμαλιτη για συμμεικτη  δεματοποιηση (γιατι διαφωνησε μαζι σας) μαζι με τους αλλους πρωην φιλους  και φιλες χρονων.Και φυσικα με τους ανθρωπους καποτε συμφωνεις και καποτε διαφωνεις.Γι αυτο οταν διαφωνησεις μην οργιστεις μην κοψεις τις γεφυρες επικοινωνιας.Μπορει αυριο να ξαναβρεθειτε μαζι.

Εχει γεμισει το δεμα  με πρωην..Τα πραγματα και οι ανθρωποι δεν τελειωνουν τοσο γρηγορα. Μεσα σε μια δημαρχιακη θητεια τεσσαρων χρονων.

Καποιο λαθος υπαρχει εδω.

.blogspot.com/2010/10/blog-post_5915.html

Είναι φανερό λοιπόν ότι οι «μη διασταυρωμένες» πληροφορίες(φήμες), που με τόση ευκολία δημοσιεύονται με προβοκατόρικο τρόπο σε blog, εξυπηρετούν τους ανήθικους και ανιδιοτελείς σκοπούς των γνωστών τραμπούκων της πολιτικής σκηνής του τόπου μας, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να γυρίσουν την Ερμιονίδα σαράντα χρόνια πίσω.

Παλι το εκανε το ολισθημα.Δεν μπορει να ειναι ανηθικοι και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ οι αντιπαλοι (εκτος και αν γλωσσα λανθανουσα…).

Θα μπορουσαν ισως να ειναι τραμπουκοι, ανηθικοι και ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, να κοιτουν δηλαδη το προσωπικο τους συμφερον.

Η οργη και η βιασυνη  οταν γραφεις επιστολες ειναι κακος συμβουλος.Και επιμενω χρειαζεται επιμελητης εκδοσεων των κειμενων του κ Δημαρχου.