Ουτε δελτιο ουτε ανακοινωση ουτε ενημερωση.Λιτα και σε καθαρευουσα «εκ του Δημου» ετσι καποιου Δημου το δημοσιευμα στον Παρατηρητη 17 Μαρτιου 2010 σελ 29.Ουτε στα ιστολογια ουτε φυσικα στην ιστοσελιδα του Δημου Κρανιδιου.Οποιος θελει στελνει οτι θελει οποτε θελει οπου θελει.Σκορποχωρι.

Ο ιερεας ο προεδρος της κοινοτητας  και ο προεδρος του προοδευτικου συλλογου περιστοιχισμενοι απο παιδακια ομαδες κατοικων που

ανεδειξαν την αναγκη για παρεμβαση ωστε να αναστραφει η πορεια καταστροφης του οικοσυστηματος και να αναβαθμιστει η περιοχη.

Με 15 χιλιαδες τονους σκουπιδοδεματα καθε χρονο με τα σκουπιδια Λυγουριου και Επιδαυρου στα Διδυμα με ενα εργοστασιο καυσης που κανεις δεν προκειται να δεχτει η δεντροφυτευση ειναι πραγματι μια καποια λυση αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Αν φυτευαν ενα δεντρο για κεθε σκουπιδοδεμα που θα θαφτει τελικα στον Σταυρο θαπρεπε  να αναδασωσουν ολη την επαρχια.

Οπως δηλωσε  ο Αντιδημαρχος Κρανιδιου κ Αντωνοπουλος

ΤΕΤΟΙΟΥ ειδους δρασεις  αποδεικνυουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ενδιαφερον των κατοικων του τοπου μας για μια καλυτερη ζωη.

Γιατι οχι δεντροφυτευση στον χωρο της νεας σκουπιδοδεματοποιημενης χωματερης; Καποτε η προσωπικη ευθυνη οσων αναλαμβανουν δημοσιες θεσεις γινεται καθοριστικη. Και το ονομα τους θα μεινει χαραγμενο για παντα στις συνειδησεις των ανθρωπων. Καποιοι θα φροντισουν για αυτο ναστε σιγουροι.