Αντώνης Μαλτεζος

Την περίοδο 2002-2010 ο εκλεκτός νομάρχης της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή Κύριος Σωτηρόπουλος κατασκεύασε την παράκαμψη της «παράκαμψης» των Διδύμων ,(τίτλος έργου : Καρναζεϊκα – Κρανίδι !!!!). Διενήργησε την καισαρική τομή στο όρος Δίδυμα ,εκμεταλλευόμενος την κατάργηση της κοινότητας Διδύμων και υπό ανοχή αλλά και παρότρυνση των τότε αρχόντων της Ερμιονίδας οι οποίοι κατέβασαν χαμηλά το πήχη των διεκδικήσεων για δικούς τους λόγους .

Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ των Διδύμων και με την σημερινή κυβέρνηση είναι σε εξέλιξη και από την επιδοτούμενη επαρχιακή υπεραστική συγκοινωνία του ΚΤΕΛ .

Στην σημερινή φωτογραφία βλέπουμε την στάση Δίδυμα πλέον στον Σταύρο απέναντι από το λεηλατημένο ,όπως ακούστηκε σήμερα σφαγείο, και απέναντι από το ηλιακό πάρκο ….

Όλο και βελτιώνεται η ποιότητα της συγκοινωνίας και της ζωής στο χωριό μας ……

Με το περπάτημα να κάνει καλό στην υγεία ………

Συμπατριώτες /σες,
Όταν στην κοινωνία μας προτάσσουμε το Εγώ αντί του Εμείς , όταν οι επιλογές μας δεν είναι αξιοκρατικές αλλά ρουσφετολογικές ,όταν πέφτουμε θύματα του «διαίρει και βασίλευε» ,του διχασμού και της εκδικητικότητας για ασήμαντους λόγους, πρακτικές που οι αναχρονιστικές εξουσίες ξέρουν να καλλιεργούν , τα αποτελέσματα θα είναι όλο και χειρότερα.

Ας θυμηθούμε και προτάξουμε το «φωνή λαού οργή Θεού»
και να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα .

Θα επανέλθουμε …..