Ενας καπιταλισμος σε κριση σε καταρευση , οπως αυτος της Δυσης  , ειναι ενα αγριο επικινδυνο ζωο στριμωγμενο στην γωνια που δειχνει τα δοντια του σε ολους.Ο τριτος και τελευταιος παγκοσμιος πολεμος ειναι ολο και περισσοτερο κοντα.Ολα κρεμονται πια απο το τυχαιο γεγονος απο την σπιθα που θα βαλει φωτια στα μαζεμενα αχυρα.

Απεμπλουτισμενο ουρανιο

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο (συμβολισμός: DU) είναι το ουράνιο με περιεκτικότητα σε σχάσιμο ισότοπο U-235 μικρότερη από το φυσικό ουράνιο, το οποίο περιέχει 0,72% σε U-235. Στο παρελθόν αναφερόταν ως Q-μέταλλο ή αλλιώς D-38. Έχει πυκνότητα 19,1 g/cm3. Η μεγαλύτερη ποσότητα του παραγόμενου απεμπλουτισμένου ουρανίου προκύπτει ως υποπροϊόν της παραγωγής εμπλουτισμένου ουρανίου για χρήση σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και στην κατασκευή πυρηνικών όπλων.Εξ αιτίας της τοξικότητάς του, το DU επηρεάζει την κανονική λειτουργία των νεφρών, του εγκεφάλου, του ήπατος και της καρδιάς. Πληθώρα εργαστηριακών μελετών υποδηλώνουν την πιθανότητα πρόκλησης λευχαιμίας, γενετικές επιπτώσεις, προβλήματα στην αναπαραγωγή και νευρολογικές παθήσεις, ως αποτέλεσμα χρόνιας έκθεσης. Το πραγματικό όμως επίπεδο της χρόνιας τοξικότητας του DU δεν έχει προσδιοριστεί.Η βιολογική ημίσεια ζωή του ουρανίου (ο χρόνος, δηλαδή, που απαιτείται για να αποβληθεί από τον οργανισμό η μισή ποσότητα ουρανίου) είναι 15 ημέρες.

Καταλαβαινετε γιατι η «ειρηνικη χρηση της πυρηνικης ενεργειας» τα εργοστασια πυρηνικης ενρεγειας  ειναι ο προθαλαμος για τα πυρηνικα οπλα;Ειναι τα σκουπιδια τους που δεν εχουν τι να τα κανουν.Τα πετανε ποτε στην ερημο στο Ιρακ η την Λιβυη ποτε στην Αδριατικη (στην Μεσογειο δηλαδη)τωρα ετοιμαζονται στην καρδια της Ευρωπης.

Thanasis Petrakos is with Δημήτρης Στρατούλης 

ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ
Τα » ευαισθητα» ρετάλια ,οι Φαρισαίοι και υποκριτές ηγέτες των ΗΠΑ και συνολικά της Δύσης δεν ενοχλούνται από την νέα εγκληματική αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στο αεροδρόμιο του Χαλεπιου της Συρίας στο οποίο φτάνει με εμποδίων η ανθρωπιστική βοήθεια για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων. Καμμία δήλωση καταδίκης της εγκληματικής αυτής ενέργειας Δυτικού ηγέτη δεν έχει γίνει ούτε βέβαια θα γίνει . Ειναι βέβαιο ότι θα δικαιολογήσουν και πάλι την εγκληματική ενέργεια του Νετανιαχου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ποσό Φαρισαίοι και υποκριτές είναι. Αλήθεια τι λέει για αυτό ο Μητσοτάκης,Ο Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς για το φίλο του τον Μπιμπι ?
May be an image of sky
Βλαντιμίρ Πούτιν στις δηλώσεις μαζί με τον Σι Τζιπίγκ, με το τέλος των επίσημων συναντήσεων:
“Την ώρα που εμείς συζητάμε εδώ το «κινέζικο σχέδιο ειρήνευσης», η Δύση φαίνεται ότι έχει πράγματι αποφασίσει να πολεμήσει τη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό όχι με λόγια αλλά με πράξεις.»
Σαν απόδειξη παρέθεσε τη βρετανική απόφαση να προμηθεύσει το Κιέβο με οβίδες με απεμπλουτισμένο ουράνιο.
Είπε επίσης ότι εάν το Ηνωμένο Βασίλειο προμηθεύσει οβίδες με απεμπλουτισμένο ουράνιο στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία θα αναγκαστεί να απαντήσει με ανάλογο τρόπο!
H Δύση … θύμωσε ωστόσο:Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο των Financial Times:«Ο Σι υποστηρίζει τον Πούτιν για την Ουκρανία»
Παρόμοια είναι και τα υπόλοιπα δημοσιεύματα / όπως και η …κακιασμένη χολή στα ελληνικά παπαγαλάκια!
Δηλαδή, τι περίμεναν;
θερσιτης
May be an image of 2 people and text