Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Υπενθυμίζεται ότι δεν πέρασαν 12 ώρες από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  ως Πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας έδωσε το χρίσμα του Αντιπροέδρου της Εθνικής Δημιουργίας στην πρωην ΝΔ  Αφροδίτη Λατινοπούλου. (με τους 5297 ψηφους θεση 18 στην λιστα των 20 υποψηφιων) στις εκλογες του 2019.

Κόβεται» από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου.Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου

Image

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία», απευθύνοντας προσκλητήριο στον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Τωρα πως οι προσκληθεντες διαγραφουν τον «αρχηγο» απορια μεγαλη.Για την αντιπροεδρο παντως κουβεντα!Μυστηρια πραγματα.

Ο διαγραψας του διαγραψαντος .Μια ιστορια κομματικων τραγελαφων. Ολοι αυτοι διαγραμμενοι ειναι.