Εκδηλωση

May be an image of text that says "SAVE THE DATE Δευτέρα 9 και Απριλίου οαπόγευμα Δήμαρχος Δημήτρης αλάνης και Δημοτικό Συμβούλιο, διοργανώνουν διαδικτυακή πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου/λευκώματος του Μαρτίνου Γκαίτλιχ. ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΤΗΣ PEMA TOPEMA KAITAIN 0301 φωτογράφοι πρόσφεραν τις υπέροχες εικόνες λευκώματος Ποδονίφτη, σπάνια βιοποικιλότητα. Θα μάθετε χλωρίδα με δένδρα θάμνους ατην πανίδα του Ποδονίφτη, άφθονα δασικ παραποτάμια πουλιά που απαντώντα στις εποχές του χρόνου. θα ανακαλύψετε θαυμαστή του διαδρομή μέσω του μας, ανάγλυφο περιοχής, κα φυσικά σημασία του διατήρηση της ταυτότητας της ιστορικής μνήμης Προαστίου μας. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΟΥΣΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ- philothei-psychiko.gov.gr"

Εξη το απογευμα

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού

· ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ. 🍃Η διαδρομή του Ποδονίφτη στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ο Δήμαρχος Dimitris Galanis και το Δημοτικό Συμβούλιο, διοργανώνουν τη διαδικτυακή πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου/λευκώματος του Μαρτίνος Γκαίτλιχ.

20 φωτογράφοι πρόσφεραν τις υπέροχες εικόνες του λευκώματος για τον μοναδικό παραπόταμο του Ποδονίφτη, με τη σπάνια βιοποικιλότητα.

Θα μάθετε για τη χλωρίδα με δένδρα και θάμνους και για την πανίδα του Ποδονίφτη, με τα άφθονα δασικά και παραποτάμια πουλιά που απαντώνται στις 4 εποχές του χρόνου.

Θα ανακαλύψετε τη θαυμαστή του διαδρομή μέσω του Δήμου μας, το ανάγλυφο της περιοχής, και φυσικά τη σημασία του στη διατήρηση της ταυτότητας και της ιστορικής μνήμης του Προαστίου μας.👉🏼

Δευτέρα 19 Απριλίου στις 18.00.

Σημειώστε την ημερομηνία και θα ακολουθήσει πρόσκληση με όλους τους συμμετέχοντες.