Είναι μια σελίδα για την οικονομική ενίσχυση των Βρετανών  στρατιωτών που χρειάζονται υποστήριξη. Πατριωτική σελίδα.

Οι Βρετανοί στρατιώτες σήμερα  είναι επαγγελματίες πολύ καλά αμειβόμενοι μισθοφόροι που πηγαίνουν σε ξένες χώρες να σκοτωσουν αμάχους και γυναικόπαιδα.Η Βρετανία δεν έχει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία μόνο μισθοφόρους.Καμμια σχέση δηλαδή με τους βετεράνους του Β παγκοσμίου πολεμου.

Υπηρετούν αποκλειστικά  τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα του κεφαλαίου της Βρετανίας και τα πολιτικά συμφέροντα που το εκπροσωπούν.Συνηθως λαικα παιδια ανειδικευτοι εργατες ακροδεξιων ρατσιστικων πολιτικων αποψεων βιαιοι ανθρωποι στην προσωπικη τους ζωη.

Αξίζει να δείτε το μπέρδεμα στο κεφάλι και τις ζωές τους όταν τους πετάνε στα σκουπιδια μόλις πάψουν να είναι χρήσιμοι.Η μεγάλη πλειοψηφία παίρνει σύνταξη πολύ νέοι υποφέρουν από σωματικά και βαριά ψυχικά τραύματα πολλοί αυτοκτονούν.

Οι πιο τυχεροί και σκληροί περνούν μετά την αποστράτευση τους στον ιδιωτικό τομέα και δουλεύουν για πολυεθνικούς μισθοφορικους στρατούς σε διάφορους πολέμους η δουλεύουν στον υποκοσμο και στις εταιρίες security.

Βρετανικό νεκροταφείο στο Ιράκ

Στην Ελλάδα Βρετανοί και Ινδοί  στρατιώτες πολέμησαν και σκοτώθηκαν από τον ΕΛΑΣ στα Δεκεμβριανά μια ακόμα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη χώρα μας.Σημερα Έλληνες επαγγελματίες στρατιώτες είναι σε διάφορα ιμπεριαλιστικά μέτωπα και στο Αφγανιστάν.

Στο Φάληρο υπάρχει νεκροταφείο των νεκρών στρατιωτών της Κοινοπολιτείας σε Ελλάδα και Γιουγκοσλαβία στην περίοδο 1941 1945

http://mlp-blo-g-spot.blogspot.com/2012/10/blog-post_20.html