Ενας ευγενης ανθρωπος.Ενας ανθρωπος της προσφορας.Η θλιψη ειναι πραγματικη απο ολους μας ανεξαρτητα απο πολιτικο χωρο .Γιατι ο Χρηστος ειχε ενα χαμογελο για ολους.Μια μεγαλη απωλεια για την τοπικη κοινωνια. Συλλυπητηρια στην οικογενεια του.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δυνατη Ερμιονιδα

Κρανίδι 17/10/2018 
 
 
Σήμερα είπαμε το ύστατο χαίρε στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ερμιόνης Χρήστο Δάγκλη που απροσδόκητα έφυγε από την ζωή χθες, μην μπορώντας να αντέξει την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας προ πενήντα ημερών. 
 
Στα παιδιά του Νικόλα, Δήμητρα, Βαγγέλη και στο συγγενικό περιβάλλον τους, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη για αυτό το πραγματικά δύσκολο παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα. 
 
Οφείλουμε να τονίσουμε πως με τον Χρήστο Δάγκλη θεσμικά όσο και προσωπικά είχαμε άριστη συνεργασία. Η προσφορά του σε όλους τους φορείς της Ερμιόνης ήταν μεγάλη και αναγνωρίσιμη ! 
 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !
 
Για την Δυνατή Ερμιονίδα 
Γιάννης Γεωργόπουλος

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά είμαστε συγκλονισμένοι από την απρόσμενη είδηση του θανάτου του  Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης  Χρήστου Δάγκλη.Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ερμιονίδας, την οποία υπηρέτησε με ζήλο επί σειρά ετών, έχασε ένα σημαντικό άνθρωπο  ο οποίος  είχε μια τεράστια προσφορά σε κοινωνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.Η μαχητικότητα, η ευγένεια και ο ήρεμος χαρακτήρας του συνέβαλλαν καθοριστικά στην λήψη  σημαντικών αποφάσεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας  οι οποίες αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για τη ΝΕΔΥΠΕΡ
Τάσος Τόκας

Ο αιφνιδιος θάνατος του Προέδρου Χρήστου Δαγκλη μας συγκονισε όλους. Μεγάλη η απώλεια για την οικογένεια του,για την πόλη της Ερμιόνη, για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοικησης, για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. θερμά συλλυπητήρια.