206 ψηφοφοροι στο Κρανιδι (απο 365 το 2015)και 85 στην Ερμιονη (απο 103 το 2015).

Πριν απο τρια χρονια τον Γεναρη του 2015 το ΠΑΣΟΚ ειχε παρει 468 ψηφους στον Δημο Ερμιονιδας (ποσοστο 5,8%).Απο αυτους πηρε 365 ψηφους στο Κρανιδι και 103 στην Ερμιονη.

Οποτε ολη αυτη η διευρυνση προς την ΔΗΜΑΡ και το κεντρο μαλλον κακο τους εκανε παρα καλο.

Οσο για τον διαχρονικο στα χρονια των μνημονιων υπουργο περιβαλοντος αυτοι ηταν οι ψηφοι του. Και ακολουθησαν οι υπολοιποι με την Γεννηματα σε δευτερη  θεση.Ο κακομοιρης ο Καμινης πηρε 0 στην Ερμιονη.Για λυπηση.Παντως ο Μανιατης στην Ερμιονιδα και με την βοηθεια του Λαμπρου καλα κρατα.Στην γενικη εικονα πατωσε.Μαλλον το μελλον του ειναι τοπικος βουλευτης στην Αργολιδα.Για περισσοτερα δεν τον βλεπω.Κριμα γιατι αλλιως ξεκινησε.Μονος του χαντακωθηκε.

Μανιατης Κρανιδι 94  Ερμιονη 26/Γεννηματα Κρανιδι 48 Ερμιονη 24/Ανδρουλακης Κρανιδι 28 Ερμιονη 17

Θεοδωρακης Κρανιδι 13 Ερμιονη 6/Καμινης Κρανιδι 18 Ερμιονη 0

Κακα τα ψεματα τους πηρε το ψωμι ο κωλοτουμπας ο ζαιος. Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα θαρθει και αυτου η σειρα του να φαει queue α λα Γαλλικα .Και μιας και του αρεσουν οι παροιμιες του ασχετου, η ουρα της καμηλας δεν ειναι το ιδιο με την ουρα του βοδιου ουτε με την σειρα στην εφορια.

Απαντώντας σε μία από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν στο Brookings Institution, θέλησε να χρησιμοποιήσει την παροιμία «φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά» στην αγγλόφωνη εκδοχή της. Αφού αντικατέστησε τον γάιδαρο με καμήλα (πιθανότατα κάνοντας μία περίεργη σύνδεση με το γνωστό ρητό «διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο»), του ξέφυγε και το αμίμητο:

«We have a saying in Greece: «We have already eaten the camel, now there is the queue»»! Δηλαδή: «Φάγαμε ήδη την καμήλα και έμεινε τώρα η ουρά», όπως λέμε ουρά αναμονής, ουρά αυτοκινήτων κτλ. αντί για tail όπως είναι το σωστό για την αγγλική μετάφραση της ουράς ζώου.

Οσοι θελετε να γελασετε  ψαξτε να δειτε την σημαινει queue «κιου»  στην αργκο στα Γαλλικα.Να δειτε τι θα φαμε δηλαδη