Ενα πραγμα πρεπει να αναγνωρισουμε στοκ κ Δημαρχο. Στην κινητοποιηση αυτη εξεφρασε το συνολο των δημοτικων παραταξεων της Ερμιονιδας.Ηγηθηκε της προσπαθειας να μην κλεισει το γραφειο του ΙΚΑ και καταφερε τον στοχο.Ο λογος στον Δημαρχο λοιπον που με λογο σεμνο και πολιτικα ρεαλιστικο κανει τον απολογισμο.

Τελος να σημειωθει η ενεργη συμμετοχη στις κινητοποιησεις πολιτων που ειναι στην ΛΑΕ κυριως του Βαγγελη Ντανη και του κ Π. Πετρου απο την επαρχια μας καθως και του κ Πετρακου απο την περιφερεια οπως και η απουσια αλλων πολιτικων χωρων της αριστερας.Για τα μελη του ΝΕΟΣΥΡΙΖΑ ας μην μιλησουμε καλυτερα.Ο κατηφορος συνεχιζεται

https://www.facebook.com/hermionida?hc_ref=NEWSFEED

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
Η συνάντηση με τον Διοικητή του ΙΚΑ έγινε σε κλίμα κατανόησης και ανοιχτού δημιουργικού διαλόγου.
Μάλιστα εκτός απο την ανταλλαγή απόψεων για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος στο Κρανιδι, η συζήτηση επεκτάθηκε στην δημιουργία του νέου φορέα κοινωνικής ασφάλισης.
Ο Δκτης έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή μας και γνώριζε την δυσκολία πρόσβασης μας στο Ναύπλιο.
Όμως η χωροθέτηση στο νέο χάρτη κοινωνικής ασφάλισης της Ερμιονίδας τέθηκε στο τραπέζι του διαλόγου απο την Δημοτική Αρχή. Συνεχίζουμε για να προλάβουμε το κακό. Κάποτε αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα αγωνιζόμαστε να περισώσουμε αυτά που αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε. Ο Δήμος με τις κοινωνικές δυνάμεις και τους ενεργούς πολίτες θα συμβάλλει για το καλό των δημοτών και του τόπου.

Δημήτριος Σφυρής's photo.
Δημήτριος Σφυρής's photo.