ΕΜΠΑΡΓΚΟ μέχρι την λήξη της απεργίας των δημοσιογράφων

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία κατά του ασφαλιστικού

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε ότι το ασφαλιστικό θα μπορούσε να είναι μία ευκαιρία διαμόρφωσης κοινωνικής πολιτικής, η οποία σε συνδυασμό με μια πρόταση αειφόρου ανάπτυξης, θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά στον απεγκλωβισμό από την κρίση. Πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η εξασφάλιση εισοδήματος, αξιοπρεπούς διαβίωσης και ασφάλισης όλων των πολιτών.

Γι αυτόν τον λόγο καλούμε σε συμμετοχή στην μαζική πορεία την Πέμπτης 4/02 για το νέο ασφαλιστικό. Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι θεσμοί πρέπει να αντιληφθούν ότι τα μέτρα που προτείνουν θα μας απομακρύνουν από τους στόχους και θα βυθίσουν την χώρα σε περισσότερη ύφεση.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

email: idypal.argolidas@gmail.com

Τηλ. Επικ.: Μαρίνη Κ.: 6978937683, Αργυροπούλου Γ.: 6932363083

01/02/2016

Εργαζόμενε στον ιδιωτικό τομέα, στο εμπόριο, τα γραφεία, τα σούπερ μάρκετ,

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.

ΣΤΙΣ 10.30π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, δεν εξαιρεί κανένα κλάδο!

Δε διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει το νέο έγκλημα που εξελίσσεται στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα μας και να μη φτάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο. Μαζί με τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τους άνεργους, τις γυναίκες, παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας! Αρκετά με τα ψέματα και τις απάτες τους!

Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης!

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε πείρα από τα παιχνίδια του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού σε κάθε κλάδο, από τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε όλους τους προηγούμενους κοινωνικούς διαλόγους και τα επώδυνα αποτελέσματα για τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας! Δε θέλουν αγώνες μαζικούς, αποφασιστικούς και σύγκρουση με τους εργοδότες!

Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί! Κανένας εργαζόμενος να μην πέσει στην παγίδα που στήνουν μαζί κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία, τα κόμματα που ψήφισαν τα φαρμακερά μνημόνια!

Κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ούτε των άλλων κομμάτων που στηρίζουν την Ε.Ε. Όλοι μαζί τα ψήφισαν, όλοι μαζί τα στήριξαν γιατί έχουν σαν προτεραιότητα τα συμφέροντα της καπιταλιστικής εργοδοσίας. Οι αντιπολιτευτικές τους κορώνες είναι για να ξεγελάσουν ώστε πιο αποτελεσματικά να οδηγήσουν το λαό στο συμβιβασμό, στη μοιρολατρία, στην αποδοχή των μέτρων. Να μη γίνουμε συνένοχοι στη σφαγή των δικαιωμάτων μας!

Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου! Οργανώσου στο σωματείο σου!

Δεν γλιτώνει κανείς! Το Ασφαλιστικό μας αφορά όλους!

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!