Οπως πρεπει να γινεται στην Αριστερα.Γιατι οι θεσεις ευθυνης η ευθυνη πρεπει να αλλαζουν χερια για να μην εχουμε φαινομενα σαν αυτα που γνωριζετε ισοβιων εκπροσωπων -διαχειριστων-γραφειοκρατων. Μπραβο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπραβο και στον συναγωνιστη Παναγιωτη.

Ελαβα μειλ

Παραιτήθηκε από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου ο Παναγιώτης Κάτσαρης από την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΜΩΡΙΑ».
Ο κ. Κάτσαρης δήλωσε, αποκλειστικά στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ότι σε λίγη ώρα καταθέτει την παραίτησή του, σεβόμενος τις εξαγγελίες που έκαναν την προεκλογική περίοδο ότι θα έχουν εναλλαγή προσώπων στις θέσεις ευθύνης.
«Εμείς», τόνισε, «είμαστε αριστεροί στις πράξεις και όχι στα λόγια», λέγοντας ότι τη θέση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο φιλόλογος – ιδιωτικός υπάλληλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Δονάτος Νίκου.
Η δήλωση Παραίτησης του επικεφαλής Παναγιώτη Κάτσαρη
ΠΡΟΣ: τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη
Κύριε Περιφερειάρχη, µε την παρούσα υποβάλω την παραίτησή µου από το περιφερειακό συµβούλιο Πελοποννήσου και παρακαλώ για την άµεση αντικατάστασή µου, από τον πρώτο επιλαχόντα του συνδυασµού «Ανταρσία στο Μωριά Συµπόρευση για την Ανατροπή», ώστε να µη µείνει χωρίς εκπροσώπηση στο επόµενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία
Καλαµάτα, 10-11-2015
Για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ
ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ο Περιφερειακός Σύµβουλος
Κάτσαρης Παναγιώτης