Αντιφασιστικο

Οι πρόσφυγες παρέλαβαν το πακέτο από την Αργολίδα

Ολοκλήρωση της Καμπάνιας Αλληλεγγύης για την Υποστήριξη των Προσφύγων

Ο μεγάλος όγκος ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες που έφυγε από την Αργολίδα και έφτασε στο Κιλκίς στις 30 Οκτώβρη παίρνει αυτές τις μέρες τμηματικά το δρόμο του για την Ειδομένη (40 χλμ. βόρεια ) στα σύνορα με Σκόπια για να καλύψει τις πολλές καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν μέσω της ομάδας εθελοντών «Εθελοντές Κιλκίς – Θεσσαλονίκης Πρόσφυγες Ειδομένη» οι οποίοι έστειλαν τις ευχαριστίες τους στον κόσμο της Αργολίδας και στη συλλογικοτητά μας για την έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη.

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας ευχαριστεί την κ. Χριστίνα Π. για τη συνεννόηση καθόλη τη διάρκεια της δράσης καθώς επίσης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους, τον Αυτοδιαχειριζόμενο Χώρο Άργους «Ελεύθερο Φροντιστήριο», το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Ναύπλιο και όλους τους αλληλέγγυους φίλους που βοήθησαν στη διαδικασία  και ζήτησαν να μην αναφερθούν.

Όπως σημειώνουν τα μέλη του Μετώπου «με αυτήν την καμπάνια πέρα από το δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς που όλοι μαζί στείλαμε, ζήσαμε την εντυπωσιακή ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας , γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε.»