Αναδημοσιευω χωρις σχολια αλλα υπαρχουν χρησιμες πληροφοριες

Οπως για παραδειγμα το οτι σε 5 μηνες (Ιουλιο -Νοεμβριο ) παρηχθησαν 120 τονοι λυματολασπης.Που σημαινει πως κατα μεσο ορο εχουμε γυρω στους 260 τονους λυματολασπη τον χρονο.Και το ερωτημα ειναι.Που πηγαιναν αυτοι οι 260 τονοι τον χρονο μεχρι σημερα ;Στο μεταξυ η παλια χαβουζα εκλεισε.Εκει που για χρονια υπηρχε ενας λακος που αδειαζαν τα βυτια λυματα τωρα υπαρχει ενας μπαζωμενος χωρος.

kadoi galaxy 002

Δεν υπαρχει πλεον αυτη η ντροπη για την οποια τοσες διαμαρτυριες ειχαν υπαρξει κυριως  με επερωτησεις στη Βουλη του ΚΚΕ αλλα και με αρθρα απο αυτο το ιστολογιο.

http://www.kranidi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=628&lang=el

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 

Από τις 29-3-2012 σταμάτησε η λειτουργία της χωματοδεξαμενής στον Κάμπο Κρανιδίου, πλησίον του εργοστασίου βιολογικού καθαρισμού η οποία υποδέχονταν τα βοθρολύματα που μεταφέρονταν με βυτιοφόρα οχήματα εκκένωσης βόθρων.

Η απόρριψη των λυμάτων και η προεπεξεργασία τους γίνεται πλέον στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου βιολογικού καθαρισμού Κρανιδίου μετά από κατάλληλες τεχνικές παρεμβάσεις.  

Με αυτόν τον τρόπο, λύνεται ένα σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα που απασχολούσε τον Δήμο και την ΔΕΥΑ. Η λύση αυτή δόθηκε μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Καμιζή και κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την οριστική απένταξη του έργου «Αποχέτευση Δήμου Κρανιδίου», στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν και η κατασκευή μονάδας προεπεξεργασίας βοθρολυμάτων.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

Aγγελική Αλεβίζου

Η φωτο της παλιας χαβουζας ειναι απο 21 Μαρτιου 2012.My beautiful picture

Παντως περιβαλλοντικες κινησεις  και σωματεια της Ερμιονιδας οπως και δημοτικες κινησεις και παραταξεις  απο οσο ξερω (γιατι δεν κοινοποιουνται και ολες οι ενεργειες) δεν ειχαν κινηθει για το κλεισιμο της χαβουζας.Μιας χαβουζας  σε οικοπεδο ιδιωτη που πληρωνοταν απο την ΔΕΥΑΕρ για αυτη την «διευκολυνση».

Με την ευκαιρια η ΔΕΥΑΕρ εχει προκηρυξει 7 θεσεις για εργαζομενους 8μηνιτες.Οσοι πιστοι…..

http://et.diavgeia.gov.gr/f/deyakranidi/ada/%CE%92%CE%9B%CE%93%CE%A9%CE%9F%CE%A13%CE%98-%CE%97%CE%9E%CE%9F

 kaysis1

kaysis2kaysis3kaysis4