Σταματακης Σηκωσε φυσικα  ο κ Προεδρος το δημοσιευμα της Ελευθεροτυπιας που ειχε και τις δηλωσεις του με το ονομα του φαρδια πλατια Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ στο τελος αλλα

5η μερα σημερα και κουβεντα για το φιασκο με την μεταφορα σκουπιδιων (και την επαναφορα τους την επομενη) στην Μαραθολακα.

Κουβεντα ,σιωπη, σαν τιποτα να μην εγινε

Εδω σηκωθηκαν και οι πετρες στην Πελοποννησο και τα δυο περιβαλλοντικα σωματεια της Ερμιονης ΣΥΛΛΟΓΟΣ *  και του Δορουφιου που συνηθιζουν να διαγραφουν ενεργους πολιτες και πολιτισες μελη τους χαμπαρι δεν πηραν.

Ο κ Σταματακης εκει στον περιφερειακο σχεδιασμο!Ειναι η ειδικοτητα του .

Εγραψε κατι σημειωσεις διπλα στα αντιφατικα γραπτα του αποχωρουντος περιφερειαρχη και εκει ειμαστε.Ξαναμασαμε τα λογια αλλων τα λεμε με δικο μας δυσνοητο τροπο και ειμαστε προεδροι.

Εξ αλλου σε προεκλογικη περιοδο ειμαστε ας μην παρουμε θεση εναντιον του κ Δημαρχου μην τυχον και μας θεωρησουν Καμιζικους.

Η μονιμη επωδος στο ΔΣ της ΠΑΠΟΕΡ απο καποια μελη του .

Μην κανουμε κριτικη στον Δημαρχο γιατι θα μας θεωρησουν οπαδους του αντιπαλου του. Και τελικα τα καταφεραν το σωματειο να δινει συγχαρητηρια που οι αγωνες των κατοικων για ανακυκλωση πετυχαν μετα τις ενεργειες του κ Δημαρχου.

Που αποθηκευεται το χαρτι της ανακυκλωσης και τι υλικα μαζευτηκαν μετα απο εναμιση μηνα. Αυτη ειναι η ερωτηση. Οπως και που θα πανε τα δεματα .Τα συμμεικτα δεματα και οχι τα δεματα ανακυκλωσιμων που φαντασιωνουν στο ΔΣ οτι καποτε θα γινουν.

Για να χουμε καλο ρωτημα δεματοποιουν τωρα τα ανακυκλωσιμα;

Υπαρχουν καποια δεματα μονο απο χαρτι μονο απο πλαστικο μονο απο αλουμινιο και μονο απο γυαλι;

Αν ναι τι αριθμο logistics  εχουν και που τα ντανιαζουν;

Καμμια πληροφορηση απο το ΔΣ της ΠΑΠΟΕΡ που τοσο καλα ενημερωνεται απο τον κ Δημαρχο;

*Για τον αλλο περιβαλλοντικο συλλογο της Ερμιονης διαβαστε πως εκανε αρχες Αυγουστου ανακυκλωση πλαστικου. Που το πηγε το πλαστικο που συγκεντρωσε ;

http://www.ermioni.gov.gr/Default.aspx?tabid=261&newid=102

Όλοι οι σύλλογοι και ομάδες παράγουν ένα πλούτο δραστηριοτήτων.
Για παράδειγμα, πρόσφατα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ερμιονίδας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η τόσο απαραίτητη συλλογή πλαστικών για ανακύκλωση.
Υπήρξε μαζική ανταπόκριση των κατοίκων, πράγμα το οποίο ανέδειξε την ανάγκη ενεργοποίησης των τοπικών αρχών για μόνιμη εγκατάσταση μηχανισμού ανακύκλωσης.
Ας θυμηθούμε όλοι ότι οι μηχανισμοί αυτοί πετυχαίνουν με ελάχιστο κόστος μείωση απορριμμάτων έως και 75% σε πρώτη φάση.