Χτες στη περιοχή μου είχαμε διακοπή δύο με πέντε και οχτώ με έντεκα. Εξη ώρες Για το πρωί δεν ξέρω.

Σήμερα έλειψα απ το σπίτι από τις μια μέχρι τις πέντε και δεν ξέρω αν έγινε διακοπή. Πάντως είναι δέκα και μισύ και έχω ρεύμα. Είναι σίγουρο ότι λόγω τριημέρου έχει μεγαλύτερες καταναλώσεις. Που το βρήκαν σήμερα το ρεύμα που χάσανε χτες.

energeia.jpg Καλή η προπαγάνδα εναντίον των εργαζομένων ιδιαίτερα όταν συντονίζεται από κανάλια όπως το MEGA.Αλλά η λογική» ιερό το δικαίωμα στην απεργία (!!) αλλά ιερό και το δικαίωμα στην κατανάλωση» μου αφήνει μία απορία.

Δηλαδή ποιοι εργαζόμενοι μπορούν να ασκήσουν τα ιερά τους δικαιώματα χωρίς να επηρεασθεί η καταναλωτική φρενίτις. Έτσι κι αλλιώς εκτός από τους σπουδαστές (ιερό το δικαίωμα στην μόρφωση)και τους ηθοποιούς (ιερό το δικαίωμα στην ψυχαγωγία μπας και πάθουμε κατάθλιψη)τουςν αρχαιολόγους και τους κριτικούς κινηματογράφου,όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι για να υπάρχει οργανωμένη κοινωνία.

Όσο για τα αναπηρικά καροτσάκια και τις συσκευές οξυγόνου (που σκηνοθέτησε η κΣπυράκη στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού) κοίτα ποιος μιλάει. Το Ελληνικό κράτος και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του,είναι εξοργιστικά αδιάφοροι  για όσους έχουν ανάγκη.